| Licna karta svih igraca | |
|
+10sofronije87 KMBJNNN elita.fNt samo za nju <3 elita.wujaBL elita.pAvliCa.mp3 mujkke Mazohista sandiBL Lancha B| elita.Ena 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
elita.Ena
Broj poruka : 61 Datum upisa : 29.11.2011 Godina : 34 Lokacija : rajvoSa
| Naslov: Licna karta svih igraca Pet Dec 02, 2011 1:35 am | |
| Dobro vece ja sam Ena svi me znateeee =) hahaha nego... Ovo je tema gdje trebate napisati osnovne stvari o sebi kako bi se sto bolje upoznali medjusobno bicu vasa zvijezda vodilja i krenuti sa prestavljanjem p.s ukoliko uploadujete sliku molim vas a ne bude veca od 500x500ime: Enagodine: 21Grad: SarajevoKlan: Elita (ponosni clan)Pocela furati kanter davne 99' godine (90% vas je rodjeno te godine ) aktivno pocela igrati te naucila recimo nesto prije 2 godine Fax: FPN (Fakultet politickih nauka) odsjek: Zurnalistika; Smjer: Poslovno komuniciranje (PR) ajde probila sam led =) da vidim vas | |
|
| |
Lancha B|
Broj poruka : 1 Datum upisa : 30.11.2011
| |
| |
sandiBL
Broj poruka : 52 Datum upisa : 30.11.2011 Godina : 35 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sub Dec 03, 2011 8:20 pm | |
| Ime: Sandro Godine: 22 Grad: Banja Luka Klan: REAKTOR (ponosni clan) i Elita Kantera se igram vec 7-8 godina. od tog 3 god. aktivno obozavam gaming , kad kod stignem odem na neki turnir Fax: BLC/Banja Luka College "pravo i menadzment" Nekad davno strasan talenat za sport : odbojka i rukomet Mesto de radim National and University Library of the Republic of Srpska knjiznicar nisam jebeno fotogenican i mnogo sam debeo dodajte krivi nos. zub manje . i jos 30 kg. Ja sam ovaj bez dlake na jeziku
Poslednji izmenio sandiBL dana Sre Dec 07, 2011 3:03 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mazohista
Broj poruka : 2 Datum upisa : 01.12.2011
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 12:05 am | |
| Ime : Predrag godina : 21 Grad : temerin klan : elita Cs igram 3 godine od 2008 sa malim i vecim pauzama Idem u visoku tehnicku skolu i takoc. | |
|
| |
elita.Ena
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 12:06 am | |
| | |
|
| |
mujkke
Broj poruka : 22 Datum upisa : 06.12.2011 Godina : 32 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 12:14 am | |
| ime: Mujkke godine:19 Grad: Sarajevo Klan: Elita igram kantera vec 4 godine aktivno a igrao sam i prije toga po lanu ponekad. to jednostavno volim. volim se opijat i kulirat sa rajom. Skolu zavrsio, fax neidem jebes to xD... ne radim. et ukratko | |
|
| |
sandiBL
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 3:14 am | |
| - elita.Ena ::
- fale vam slike decki =)
Izvili curka | |
|
| |
elita.pAvliCa.mp3
Broj poruka : 64 Datum upisa : 29.11.2011 Godina : 35 Lokacija : Bijeljina
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 10:43 am | |
| Moje ime je Slobodan Pavlica, 89 sam godiste, dolazim iz Bijeljine... Jedan sam od novijih clanova klana elita. , CS-a igram 11 godina, sa manjim pauzama, cw igrac sam svega nekih godinu dana, tako da sve sto sam naucio o CS-u jeste u tom periodu od godinu i po.. Mnogi igraci me pamte po losem, a jos vise njih po dobrom (obozavam da se derem na mikrofon hhhh )...u CS-u mi je nik : elita.pAvliCa.mp3 i inace sam 1 od 5 head admina na srw...( nije da se hvalim ) Sto se tice privatnog zivota, u pitanju je jedan kompletan gimnazijalac, bavio sam se raznim sportovima tipa TAE KWON DO (tri godine) i imao sam uspeha na takmicenjima u Bijeljini trece mesto i u Vrscu 2. mesto...(zavrsio sam sa plavim pojasom :O) Kosarku sam tkdj. trenirao 3 godine... i u osnovnoj skoli sam bio na raznim takmicenjima.. uglavnom smo ulazili u top5 hhhh.. Sto se tice fax-a, tu nisam neke srece bio...upisao sam ga nekad davno i vrlo brzo se ispisao...video sam da nije za mene u tom trenutku...(kocka mi je bila preca :/), ali dobro sad sam neke stvari shvatio u zivotu...i tako...toliko od mene (e'o i neka slicica..) | |
|
| |
elita.Ena
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 4:33 pm | |
| - sandiBL ::
- elita.Ena ::
- fale vam slike decki =)
Izvili curka Fala Sandi xD | |
|
| |
elita.wujaBL
Broj poruka : 14 Datum upisa : 29.11.2011 Godina : 28 Lokacija : Banjaluka, Republika Srpska.
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Sre Dec 07, 2011 8:35 pm | |
| Ja sam Aleksandar Vujović, u CS-u poznatiji kao wujaBL. Živim u Banjaluci, rođen sam 08.08.1996. u Bačkoj Topoli (u okolini Novog Sada) i samim time sam ponosno najmlađi član elite. U Counter-Strike sam prvi put ušao prije nekih devet godina. Igrao sam u jednoj igraonici u naselju. Taj period je trajao nekih godinu dana, da bih Counter ponovo počeo igrati prije nešto manje od tri godine. Sa CW-ovima sam počeo sa ekipom iz osnovne na lanu (uvijek smo derali one starije, i ako su oni imali full opremu, hhh), da bih pošto je većina mojih saigrača prestala igrati CS, ušao u elitu, i tu nastavio sa aktivnim igranjem CS-a. Sada sam prvi razred elektro-tehničke škole "Nikola Tesla", u Banjaluci. Vjerovatno ću upisati fakultet za grafički dizajn, jer se time u slobodno vrijeme bavim pored CS-a. Takođe sam i aktivista projekta "Budi muško", u sklopu organizacije "Perpetuum Mobile". Za kraj evo jedna sličica : | |
|
| |
elita.Ena
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Čet Dec 08, 2011 12:04 am | |
| - elita.wujaBL ::
- Ja sam Aleksandar Vujović, u CS-u poznatiji kao wujaBL. Živim u Banjaluci, rođen sam 08.08.1996. u Bačkoj Topoli (u okolini Novog Sada) i samim time sam ponosno najmlađi član elite. U Counter-Strike sam prvi put ušao prije nekih devet godina. Igrao sam u jednoj igraonici u naselju. Taj period je trajao nekih godinu dana, da bih Counter ponovo počeo igrati prije nešto manje od tri godine. Sa CW-ovima sam počeo sa ekipom iz osnovne na lanu (uvijek smo derali one starije, i ako su oni imali full opremu, hhh), da bih pošto je većina mojih saigrača prestala igrati CS, ušao u elitu, i tu nastavio sa aktivnim igranjem CS-a. Sada sam prvi razred elektro-tehničke škole "Nikola Tesla", u Banjaluci. Vjerovatno ću upisati fakultet za grafički dizajn, jer se time u slobodno vrijeme bavim pored CS-a. Takođe sam i aktivista projekta "Budi muško", u sklopu organizacije "Perpetuum Mobile". Za kraj evo jedna sličica :
znaci wujo iznenadio si me realno kako samo fino i elokventno napisano zar ti znas i ovako fino pricati? | |
|
| |
elita.pAvliCa.mp3
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Čet Dec 08, 2011 1:17 am | |
| | |
|
| |
elita.fNt samo za nju <3
Broj poruka : 77 Datum upisa : 29.11.2011 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Čet Dec 08, 2011 1:17 am | |
| Alo, alo, polako Mnogo ste se Vi opustili Vidim svi se predstavljate pa reko da ja ne budem crna ovca eto i mene... =))) E ovako, uuuuhhhh odakle poceti, naravno od pocetka =))) Zovem se i prezivam Stefan Blagojevic, zivim u Beogradu, rodjen sam 03.08.1989 ( mogu wuji tata biti ) Zavrsio sam "Srednju Turisticku skolu", idem na "Fakultet za Turisticki i Hotelijerski Menadzment UNIVERZITET SINGIDUNUM" =) Nemam brace, sestara ( sin jedinac ali nisam razmazen ) A sto se tice CS-a, e tu sam tata salim se naravno. Poceo sam igrati tu negde 4,5 razred osnovne skole, naravno samo lan jer nisam imao comp i bio veoma uspesan ( osvajao turnire po igraonama itd ) prestao krajem osmog razreda ( znate kako to ide, izlasci, pijane noci, ludilo zezanje itd ) i onda pre jedno 2 godine odem ja kod Bleje i vidim igra on CS i pogadjajte, naravno tu je bio kraj svim dilemama, vracam se Counteru... =)) Da on meni IP servera gde je igrao, udjem Ja, naravno bot tezak, svi me ubijaju, kolju itd itd E onda je krenula ona stara forma da se vraca, pa su poceli banovi, prozivanja jer niko ne veruje da tako brzo igram mnogo bolje... I da ne duzim pricu, evo sada se pucamo svaki dan, ekipa je u fullu, SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE =) pozdrav za sve Vas ljubi Vas "FaNaT", "fNt samo za nju <3", "FaNaT 4 heR mY ANgEl" kako god zelite P.S. uhhhh umalo da zaboravim =) sa Blejom osnivac klana "elita" cijim se clanovima iskreno ponosim =) spoj veoma dobrih i dragih osoba sa jos boljim znanjem Countera ( to se retko nalazi verujte mi ) https://www.facebook.com/elitaHQEvo i nekih slicica =) da se gospodjica Ena ne ljuti :O Bleja ( neki ga znaju neki ga ne znaju ) i Ja | |
|
| |
sandiBL
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Čet Dec 08, 2011 5:59 pm | |
| BLEJA CACA <3 znaci brate | |
|
| |
KMBJNNN
Broj poruka : 3 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 10:05 am | |
| Ajde da i ja puknem se Zovem se Srdjan Spasojevic dolazim isto iz Banja Luke,i izgleda da nas je najvise ovde Rodjen sam 30.04.1995 mlad cs igram 3-4 god sa prekidima. Idem u ugostiteljsku skolu 2 razred samo da to zavrsim pa konobariti negde haha nista fax i to ma dosta brate od mene ne pricam mnogo | |
|
| |
sandiBL
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 11:22 am | |
| wlcm srki tebe znam i reaktora | |
|
| |
KMBJNNN
Broj poruka : 3 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 3:59 pm | |
| Da da Sandi vodja reaktora bili smo zajedno na Lausu lan turnir onaj kad ste se iznapijali | |
|
| |
sofronije87
Broj poruka : 23 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 4:54 pm | |
| Moram odma da napomenem da sam ja ovde zbog ENE , moram da saznam da li stvarno ima CRNE OCI ili me zeza!!! ahaahahah Ime - Milan Spremo Rodjen - Pancevo , Srbija Datum - 22 septembar 1987 Visina - 193,5 cm Tezina - 102-105 kila (variram u zavisnosti od kolicine obroka) Kosa - Smedja Oci - Zelene Srbin po nacionalnosti rodjen u Pancevu iako poreklom poticem iz HERCEGOVINE moj deda je rodjen u Hercegovini a sa 21 godinuom je dosao u Srbiju inace je poreklom iz Nevesinja tako da moje prezive ( Spremo) nije tako cesto u Srbiji ali u BIH nas ima dosta. Sto se tice Kantera poceo sam da igram pre 10 dana igrao sam nesto malo pre 8-9 godina , medjutim skoro mi je crkao monitor inace uglavnom vreme kuci provodim gledajuci filmove ( ja sam totalni FREAK za horror filmove i volim sve vrste horrora od starih Universalovih gotik horror filmova i Mario Bave pa sve do novijih filmova , volim i trasheve i klasike naravno) , e pa igrom slucaja mi se skoro pokvario monitor a imam jos neki mali monitor medjutim na nejmu nemogu filmove da gledam pa sam na prigovor dva drugara nateran da igram CS pa sam preko CS-a upoznao ENU na serveru pa me ona poslala ovde ( opasna je ta Ena nemogu da igram od nje kad udjem na server hahahaha) Inace sam propali student posto sam menjao par fakulteta i na kraju upisem fakultet koji sam trebao odma da upisem a to je DIF ( fakultet sporta i fizickong vaspitanja) i skoro sam rame povredio i na kraju operisao 25 oktobra ove godine. Tako da sto se zivota tice namam puno cime da se pohvalim za sada nije bas najsjajnije ali dobro otoom potom sad mi je u glavi samo ovo rame da rehabilitujem evo par slika jedna je sa doceka nove godine a druga je dan posle operacije NEMAM PUNO SLIKA POSTO NEMAM TE FEJSBUKOVE I MAJSPEJSOVE ALI EVO IMAM KLIP NA YOUTUBE-U PA MI MALO BUDZAJTE VIEW-OVE HAAAHAHHAHAA https://www.youtube.com/watch?v=oT6N8gmISjQ&feature=plcp&context=C23870UDOEgsToPDskLbYPRZMCdbH3m38cTIbG-u | |
|
| |
sofronije87
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 4:57 pm | |
| E da ENI SAM DUZAN PESMU , za ovu sliku sa naocarima hahahhaaha
Paperjaste kose , neznoga lica , devojka na Suncu stoji i sija od srece ,
Naocare nosi i svoje oci Milanu pokazati NECE!
haahhahahaha nemojte da me banujete ja stalno Eni pevam | |
|
| |
elita.pAvliCa.mp3
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 10:05 pm | |
| OK..srecno sa ramenom ... i uzivaj na srw nas server je nedavno napravljen, ali napredujemo lagano... u sustini sve ce ovo biti jedna ozbiljna prica GL...pucamo se na srw xD | |
|
| |
sofronije87
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 10:16 pm | |
| HAHA hvala na lepim recima i ova poslednja recenica je sjajna Bas bi voleo da vam dodjem tamo u BIH nikad nisam bio , a i voleo bi da posetim mesto odakle poreklom vodim a to je Nevesinje moj deda pokojni mi je mnogo pricao o BIH iako on nije voleo puno o tome da prica posto su njega sa imanja oterali dok je mlad bio pa je bio kivan na bracu svoju... ajde da ukratko objasnim imao je 6 - oro rodjenih braca i jednu sestru , moj deda je bio najmladji medju njima i jedini koji je napustio Hercegovinu to jest posto je bilo starijih braca da se stara o roditeljima i kuci njega su poslali u svet , zvuci malo cudno kao da te otpusti porodica kao da si radnik a ne sin ali to su tada valjda bila drugacija vremena.. tako da ja imam gomilu rodbine u BIH za koje ja ni neznam i koju ni nepoznajem i bas mi krivo tako da bi voleo da navratim jednog dana | |
|
| |
sandiBL
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Ned Dec 11, 2011 11:45 pm | |
| wlcom milane. uzivaj na serveru poz iz RS. | |
|
| |
elita.pAvliCa.mp3
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Pon Dec 12, 2011 12:06 am | |
| a nije na kraj sveta..blizu smo | |
|
| |
elita.Ena
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Pon Dec 12, 2011 12:49 am | |
| | |
|
| |
elita.fNt samo za nju <3
Broj poruka : 77 Datum upisa : 29.11.2011 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca Pon Dec 12, 2011 1:58 am | |
| Dobrodosao =) nista se ne brini, nece te niko ban, postuj pravila i sve ce biti u redu =) pozz | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Licna karta svih igraca | |
| |
|
| |
| Licna karta svih igraca | |
|